Despre noi


Inceputul tandemului nostru ILIE GHEORGHE & GEORGIANA a luat fiinta in anul 2008.

Ca orice incepatori am pornit la drum cu o retinere, nu ne-am gandit niciodata la performanta, dar de-a lungul timpului a venit si performanta. Sa nu credeti ca performanta a venit de la sine si fara eforturi, ele fiind destul de semnificative din punct de vedere financiar cat si de a crea conditii porumbeilor pentru performanta, iar succesul nu s-a lasat prea mult asteptat si ne-a rasplatit pasiunea noastra pentru acest sport minunat.

Crescatoria noastra se afla in orasul Rasnov, str Mihai Eminescu nr 157A in judetul Brasov, si avem placerea sa va prezentam in cateva randuri si imagini cu crescatoria noastra si unele rezultate obtinute la nivel de club cat si la nivel national.

Impreuna cu cativa colegi am infiintat in anul 2010 ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV COLUMBOFIL VOIAJORUL TARA BARSEI la care sunt si membru fondator si presedinte al clubului ,car e este afiliat la FEDERATIA ROMANA DE SPORT COLUMBOFIL, unde sunt presedinte C.N.S.

Crescatoria nostra este formata din cinci compartimente si anume: 1-compartiment femele, 2-compartiment masculi , 3-compartiment masculi , 4-compartiment reproductie si 5-compartiment pui.

Acum va lasam pe dumneavoastra sa va delectati si va multumim ca ati ales sa intrati pe situl nostru,va dorim vizionare placuta.